A Miskolctapolca Barlangfürdő a Miskolc Csoport tagja

Rendezvényszervezés

A páratlan szépségű környezetben található Miskolctapolca Barlangfürdő kiválóan alkalmas családi / baráti összejövetelek, céges rendezvények, csapatépítő tréningek, karácsonyi és évzáró rendezvények megtartására.

Minőségi kikapcsolódás és wellness programok várják kedves vendégeinket.

Szezonon kívüli időszakban beltéri medencéink, szezoni időszakban beltéri és kültéri medencéink egyaránt igénybe vehetők. Szauna parkunkban egész évben finn szauna, gőzkabin, infraszauna, és szolárium is várja a vendégeket. Különleges szolgáltatásunk a szaunaszeánsz program, amelynek során szakképzett szaunamester irányításával teljes testi-lelki felüdülésben lehet része! Igény esetén szakképzett masszőrjeink várják a relaxálni vágyó vendégeket.

 

Teljes körű catering szolgáltatást biztosítunk, így állófogadásra, svédasztalos kiszolgálásra is lehetőség van a rendezvény alatt.

Bérleti díjaink:

Beltéri medencék bérlése (300 főig)

154 500 Ft + ÁFA / óra

Kültéri medencék bérlése (300 főig)

154 500 Ft + ÁFA / óra

Szauna park bérlése

30 000 Ft + Áfa / óra

Kupolacsarnok bérlése

30 000 Ft + ÁFA / óra

A kupolacsarnok alkalmas állófogadásra, vagy svédasztalos kiszolgálásra, konferenciák, termékbemutatók, előadások megtartatására. Fürdőbérlés esetén a kupolacsarnok díjmentesen igénybe vehető! A csarnok maximális befogadóképessége ültetett rendezvény esetén 80 fő.

 

Barlang Aquaterápia pihenőterem bérlése

25 000 Ft + ÁFA / óra

A pihenőterem alkalmas állófogadásra, vagy svédasztalos kiszolgálásra, konferenciák, előadások születésnapok, sportfoglalkozások (zumba, aerobik, jóga), termékbemutatók, és még sok más egyedi program lebonyolítására. Maximális befogadóképessége ültetett rendezvény esetén 50 fő.

Áraink tájékoztató jellegűek!

 

Általános feltételek:

A bérleti díjak tartalmazzák a terembérleti díjat, igény szerinti medenceüzemelést, takarítást. A bérleti díj nem tartalmazza a catering szolgáltatást és rendezvényszervezést, ezekre egyedi árajánlat kérhető.

Minden rendezvényt – előzetes egyeztetést követően – a Miskolci Fürdők Kft. ügyvezetőjének vagy megbízottjának kell engedélyeznie, lebonyolítására csak aláírt szerződés alapján kerülhet sor.

Bérbevétellel kapcsolatos további kéréseikkel, kérdéseikkel, részletes felvilágosításért, árajánlatért, forduljanak a Miskolci Fürdők Kft. Értékesítési Osztályához.

Ajánlatkérés, egyeztetés:

Csap Lilla, értékesítési munkatárs
Telefon: + 36 70 506 0605

 

Reméljük, hamarosan Önt is Partnereink között üdvözölhetjük!

 

Ugrás az oldal tetejére