A Miskolctapolca Barlangfürdő a Miskolc Csoport tagja

Ajándékutalványok

A Miskolctapolca Barlangfürdő és Aquaterápia**** által kiállított ajándékutalványokkal lehetőség nyílik egy egyedülálló élményt ajándékozni szeretteinek, barátainak, ismerőseinek.

 

Milyen szolgáltatásokra érvényes az ajándékutalvány?

Az ajándékutalvány a Miskolctapolca Barlangfürdő, valamint a Barlangfürdő Aquaterápia bármely szolgáltatására igényelhető, Önnek csak ki kell választania, melyik szolgáltatást szeretné ajándékozni. Az utalványt így az Ön igénye szerint tudjuk kiállítani, mely feljogosítja tulajdonosát pl. a Barlangfürdő, vagy a Szauna Park használatára, de akár frissítő wellness szolgáltatások igénybevételére is.

A választható szolgáltatásokat, valamint az árakat az alábbi hivatkozásokra kattintva találja:

Miskolctapolca Barlangfürdő

Barlangfürdő Aquaterápia

Szauna Park

Az ajándékutalványok értéke ennek megfelelően pontosan megegyezik a Barlangfürdő, valamint az Aquaterápia árlistájáról kiválasztott szolgáltatáséval. Az utalványon csak a kiválasztott szolgáltatást tüntetjük fel, az árát nem.

 

Mennyibe kerül az utalvány?

Az ajándékutalvány ára a választott szolgáltatás(ok) árától függ, erről a fentebb, illetve a weboldalon is közzétett árlistákban tájékozódhat.

Az utalvány postázási költsége belföldre és a szomszédos országokba: 630 Ft/feladás, ami a megrendelőt terheli.

FONTOS: Az ajándékutalvány vásárlásakor nem érvényesíthető a Miskolc Pass Classic és a Miskolc Pass Turisztikai kártyával járó kedvezmény.

 

Mi az ajándékutalvány megrendelésének menete?

Az ajándékutalványok megrendeléséhez vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: info@barlangfurdo.hu

A levélben tüntesse fel az igényelt szolgáltatás(ok) megnevezését, (valamint) a darabszámot, valamint, hogy bankkártyával-, vagy SZÉP kártyával szeretné-e kiegyenlíteni az ellenértéket.

Az e-mail beérkezését követően egy visszaigazoló levelet küldünk Önnek, melyben szerepel az utalvány(ok) összege, valamint további információk a fizetésre és a számlázásra vonatkozóan.

 

Hogyan tud fizetni?

Az ajándékutalvány(ok) ellenértékét átutalással vagy SZÉP kártya (OTP-, MKB-, K&H SZÉP kártya) előreutalással van lehetősége kiegyenlíteni, az összeget pontosan feltüntetjük a visszaigazoló levélben.

 

Mi az átutalásos vásárlás menete? 

A megrendelés e-mailben történő visszaigazolását követően a szolgáltatás ellenértékének és a postaköltség összegének kiegyenlítésére az alábbi lehetőségei vannak:

  1. 1. Forint átutalás az üzemeltető Miskolci Fürdők Kft. bankszámlájára:

    10918001-00000004-07610008 UniCredit Bank Hungary Zrt.

    Átutaláskor a megjegyzés rovatban kérjük, tüntesse fel a vásárló nevét és azt, hogy „ajándékutalvány”.

  1. A SZÉP kártyás előreutalás menete a kártyát kibocsátó bank által meghatározottak szerint valósítható meg. Fontos! SZÉP kártyás előreutalás esetén a fürdő és szauna szolgáltatásokra vonatkozóan az összes alszámláról történő fizetést módunkban áll elfogadni, viszont wellness szolgáltatásokra vonatkozóan csak a szabadidő alászámláról lehet fizetni.

Az átutalás számlánkra való megérkezését követően 1-2 munkanapon belül postára adjuk az ajándékutalványt a megrendelő nevére szóló számlával együtt. A postázási költség belföldre és a szomszédos országokba: 630 Ft/feladás.

 

Meddig érvényes az ajándékutalvány?

A Barlangfürdő szolgáltatásaira vonatkozó -szezonon kívül megvásárolt - ajándékutalvány az utalvány átvételétől 2022. május 15-ig használható fel. Az Aquaterápia szolgáltatásaira vonatkozó ajándékutalvány az utalvány kiállításának napjától 6 hónapig használható fel.

További kérdésével vagy kérésével forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeink valamelyikén!

Miskolctapolca Barlangfürdő     

Barlangfürdő Aquaterápia

info@barlangfurdo.hu

gyogyaszat@miskolcifurdok.hu

(+36) 70/506-0605   

(+36) 46/561-360

H-P 8:00-16:00

H-P 8:00-16:00

3519 Miskolc, Pazár István sétány 1.

3519 Miskolc, Pazár István sétány 1.

 

Ugrás az oldal tetejére