A Miskolctapolca Barlangfürdő a Miskolc Csoport tagja

Rendezvényszervezés

A páratlan szépségű környezetben található Miskolctapolca Barlangfürdő kiválóan alkalmas családi / baráti összejövetelek, céges rendezvények, csapatépítő tréningek, karácsonyi és évzáró rendezvények megtartására.

Minőségi kikapcsolódás és wellness programok várják kedves vendégeinket.

Szezonon kívüli időszakban beltéri medencéink, szezoni időszakban beltéri és kültéri medencéink egyaránt igénybe vehetők. Szauna parkunkban egész évben finn szauna, gőzkabin és infraszauna várja a vendégeket. Szauna parkunkban egész évben finn szauna, gőzkabin, infraszauna, és szolárium is várja a vendégeket. Különleges szolgáltatásunk a szaunaszeánsz program, amelynek során szakképzett szaunamester irányításával teljes testi-lelki felüdülésben lehet része! Igény esetén szakképzett masszőrjeink várják a relaxálni vágyó vendégeket.

Teljes körű catering szolgáltatást biztosítunk, így állófogadásra, svédasztalos kiszolgálásra is lehetőség van a rendezvény alatt.

Bérleti díjaink:

Beltéri medencék bérlése (300 főig)

Kérjen ajánlatot

Kültéri medencék bérlése (300 főig)

Kérjen ajánlatot

Szauna park bérlése

Kérjen ajánlatot

Kupolacsarnok bérlése

Kérjen ajánlatot

A kupolacsarnok alkalmas állófogadásra, vagy svédasztalos kiszolgálásra, konferenciák, termékbemutatók, előadások megtartatására. Fürdőbérlés esetén a kupolacsarnok díjmentesen igénybe vehető! A csarnok maximális befogadóképessége ültetett rendezvény esetén 80 fő.

 

Barlang Aquaterápia pihenőterem bérlése

Kérjen ajánlatot

A pihenőterem alkalmas állófogadásra vagy svédasztalos kiszolgálásra, konferenciák, előadások, születésnapok, sportfoglalkozások (zumba, aerobik, jóga), termékbemutatók, és még sok más egyedi program lebonyolítására. Maximális befogadóképessége ültetett rendezvény esetén 50 fő.

 

Általános feltételek:

A bérleti díjak tartalmazzák a terembérleti díjat, igény szerinti medenceüzemelést, takarítást. Egyedi árajánlat kérhető catering szolgáltatásra és rendezvényszervezésre is.

Minden rendezvényt – előzetes egyeztetést követően – a Miskolci Fürdők Kft. ügyvezetőjének vagy megbízottjának kell engedélyeznie, lebonyolítására csak aláírt szerződés alapján kerülhet sor.

További kéréseikkel, kérdéseikkel, részletes felvilágosításért, árajánlatért, forduljanak a Miskolci Fürdők Kft. Értékesítési Osztályához.

Ajánlatkérés, egyeztetés:

Szabóné Gajdos Krisztina
Telefon: +36 70 337 1184

 

Reméljük, hamarosan Önt is Partnereink között üdvözölhetjük!

 

Ugrás az oldal tetejére