A Miskolctapolca Barlangfürdő a Miskolc Csoport tagja

Szauna Park

A fürdőben 2 db 10 fős és 1 db 30 fős lávaköves finn szauna, 1 db 14 fős gőzkabin továbbá 3 db infraszauna várja az ellazulni, felfrissülni és méregteleníteni vágyó vendégeket, akiknek szaunázást követően a 16-18 °C-os merülő medencével, vagy hagyományos zuhannyal van lehetőségük visszahűteni felhevült testüket.

Miért ajánljuk a szaunázást egész évben?

Rendszeres szaunázással testünk megszabadul a felhalmozódott méreganyagoktól, mivel a szauna által kibocsátott hő hatására verejtékezni kezdünk, pórusaink ezáltal kitágulnak, így a káros anyagok gyorsan és könnyen távoznak szervezetünkből. Ezt a folyamatot felgyorsíthatjuk, illetve még hatékonyabbá tehetjük azzal, ha szaunázás közben és után bőséges folyadékot fogyasztunk, ezzel is segítve a méreganyagok távozását a szervezetünkből. Mivel a szaunázás során a különböző káros anyagok a pórusainkon keresztül kijutnak a bőrünk felszínére, ezért indokolt a szaunázás utáni közvetlen zuhanyozás.


Hogyan veheti igénybe?

Szolgáltatásunkat a Barlangfürdő nyitva tartási ideje alatt veheti igénybe. A szauna használatára külön jegy megvásárlásával van lehetőség, melyet pénztárainknál, az ajándékboltnál tud megvásárolni.

tekintse meg részletes árlistánkat »

Ugrás az oldal tetejére