Gyászjelentés, gyászhirdetés

A gyászoló hozzátartozók gyászhirdetés feladásával adnak tájékoztatást az elhunyt szerettüktől való végső búcsú időpontjáról, a temetés helyéről. Munkatársaink ehhez is segítséget nyújtanak.

Gyászjelentések

A temetési szertartás megrendelése során a temetést intéző hozzátartozóknak lehetőségük van hagyományos postai úton elküldhető, illetve az elhunyt lakókörnyezetében kihelyeztető un. gyászértesítő kiválasztására is.

Gyászhirdetések

Temetési ügyintézés mintegy utolsó fázisaként a gyászoló családnak lehetősége van az Észak-Magyarország c. napilapban gyászhirdetés feladására. A Temetőgondnokság az újság szerkesztőprogramjával készíti el a gyászhirdetést, melynek megjelentetése a megrendelő álltal ellenőrzött, változatlan formában történik. A hirdetés felvételével foglalkozó munkatársunk a rendelkezésre álló mintákból segít kiválasztani a megfelelő hirdetési szöveget, emblémát, valamint igény esetén az elhuny emlékéhez köthető versidézetet. Ezzel egyidőben lehetőség van köszönetnyilvánítás, majd a későbbiekben emlékezés feladására is.

 

Szükség esetén keresse munkatársainkat!

24 órás telefonügyelet: +36 (46) 353-909
fax: +36 (46) 353-909 | e-mail »