Float Spa – Lebegő kabin

Mi a floating, avagy lebegés?

A lebegés terápia egy erőteljes stressz oldó és wellness lehetőség, amely számos kedvező hatást biztosít mind testi, mind pedig lelki szinten. A float szó jelentése felszínen marad, felszínen tart, lebeg. A lebegés terápia során a vendég egy külső ingerektől mentes környezetben pihen, egy magas koncentrációjú sósvíz, 25%- os sóoldat felszínén. Ez az élmény mélyen ellazítja és megfiatalítja a testet és az elmét.

A lebegőkabin a külső ingerhatások teljes megvonására épül.

Csökkentheti a káros stressz hormonokat, enyhíti a fájdalmat és a feszültséget, illetve stimulálhatja a jótékony endorfinok felszabadulását az agyban.

A lebegés legjelentősebb hatása, hogy a szervezet mentesül a gravitáció testünkre kifejtett terhelése alól. Izomzatunk, ízületeink tehermentessé válnak így teljesen ellazulhatunk. A lebegés során a test a súlytalanság állapotába kerül a víz magas só koncentráltságának köszönhetően.

A kabin minden hangot és fényt kizár, így egy minden zavaró hatástól mentes környezetet hoz létre, amelynek következtében tökéletes nyugalomban lehet relaxálni.

Kinek ajánljuk?

az 50 perces lebegésnek azonnal érezhető hatásai vannak. Enyhíti a napi stressz testünkre gyakorolt negatív hatásait, a görcsös izmokat ellazítja, agyunkat az intenzív napi terhelést követően pihenteti, ugyanakkor jótékony hatással van a bőrre, a légzési panaszokra is. Éppen ezért ajánljuk kimerült üzletembereknek, diákoknak, fáradt dolgozóknak, sportolóknak, derék és gerincfájdalmak, illetve ízületi panaszok tüneti enyhítésére, pattanásos bőr kezelésére, asztmás és allergiás tünetek enyhítésére, vagy egyszerűen a felfrissülni vágyóknak.

Ezek a hatások napokig vagy akár hetekig kitarthatnak és az egymást követő lebegő fürdők hatásai összeadódhatnak.

Hogyan veheti igénybe?

Szolgáltatásunkat a Barlangfürdő nyitva tartási ideje alatt veheti igénybe. A Float Spa használatára külön jegy megvásárlásával van lehetőség, melyet pénztárainknál, illetve a szaunaparkban tud megvásárolni.

tekintse meg részletes árlistánkat »

Ugrás az oldal tetejére